Hur du överlistar jeansen

Jag hatar att gå in jeans. Efter att få rådet från diverse butiksbiträden att köpa för små byxor och vid ett par tillfällen gjort motsatsen och kunnat ha de tre gånger (innan de är enorma) har jag insett faktum: man måste köpa för små byxor. Efter ett par dagar sitter de perfekt (om de inte är för tighta vid midjan) och du kan andas igen. Däremot är det aldrig någon som tipsar en om hur man ska överleva de här dagarna.

 

Om jag någonsin lanserar en jeanskollektion kommer följande råd medfölja:

 

• Ät inte frukost. Du har antagligen provat byxorna i affären på rätt tom mage. Vill du få på dig de igen kan det vara fördelaktigt att inte trycka i sig en enorm brunch innan.

• Smarta trosor. Antagligen sitter byxorna inte perfekt över rumpan än vilket kan göra det intelligent att skippa dina minsta stringtrosor så vida du inte vill visa de för alla.

• Lång topp. Du kan sätta dig på huk utan att fundera över hur mycket av din rumpa du visar för allmänheten. Också mycket lämpligt om stolen du ska sitta på inte har ett helt täckande ryggstöd.

• Anpassa tidplanen. Räkna med ytterligare tio minuter för att åla runt i sängen som en strandad val för att kränga på dig sattygen.

• Ordna omständigheterna. Om du inte njuter av att ha publik när du pressar din stackars kropp ner i ett par sjukligt tighta jeans och känner dig lite besvärad av det kan det vara idé att ordna lite privat utrymme. En städskrubb duger fint för ändåmålet om du inte är särskilt lång.

• Var realistisk. Du kommer antagligen inte kunna köra "höga knän" i början eller, om du är riktigt ambitiös med storleken, ens springa till bussen. Gå sakta för att undvika smärta eller spruckna sömmar.

 

Modernt tortyrredskap.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0